Porfestés

Technológia

A porfestés egy rendkívül tartós dekoratív bevonat, amit elektrosztatikus technológiával viszünk fel a felületre, számos ipari, és egyéb területen
alkalmazzuk. A porfestést sokféle színben, fényességben struktúrában tudjuk megvalósítani. Rendkívül tartósak, kiváló vegyi és kopásállóságot nyújtanak, tartós védelmet nyújtanak az UV sugárzással szemben, és környezetbarátak.

Az Oxsilan® (BASF) technológián alapuló vegyszeres előkezelésünk, környezetbarát cirkon-titán bevonat. Az innovatív nano-technológiát hasonlóképpen használják prémium gépkocsik, autóipari alkatrészgyártás, elektronikai készülékek-, és építőipari termékek előkezeléséhez. A technológia magas szintű korrózióvédelmet és optimális bevonat előkezelést biztosít, mind alumínium, tűzihorganyzott, galvanizált, vagy sima szénacél felületen.

Festési kapacitásunk a festendő anyagoktól függően 5000-7000 m2 naponta.

GSB/Qualicoat minősített festékekkel dolgozunk, melyek 10 év szín és fényesség garanciával rendelkeznek. Festési tevékenységünk MSZ EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. A technológiánk befoglaló méretei 7 m x 2 m x 2 m méretű elemek a szakaszos üzemű berendezésünkön, míg az automata technológiai soron 4 m x 1 m x 1,5 m méretű elemeket tudunk felületkezelni.

Kooperációs partnereinkkel, tudunk vállalni szemcseszórást, és teljes körű lakatos munkákat

Egyedi kis szériás termékek

7 m-ig és 500 kg-ig

Nagy szériák festése

Különleges effektek

elégedett ügyfél

elvégzett megbízás

év tapasztalat